Статистика

„Подари ми история!” се превръща в най-успешната „мисия” в тригодишното съществуване на доброволческата платформа „Time heroes”. Инициативата е видяна от над 120 хил. души, над 750 от които са посочили изрично, че я харесват, а над 550 са я споделили със свои познати във Facebook.

Досега в  „Подари ми история!”  чрез прочитане на текст,  са участвали над 300 доброволци. Към момента получените записи са над 750. Размерът им е около 30 гигабайта.  Вече се включиха ученици от 3 училища и студенти от 2 курса в СУ”Климент Охридски”.

Фондът от произведения в аудио формат  съдържа и записи, направени от самите автори. Или с изрично тяхно съгласие. Засега едно издателство е изразило положително отношение към това, отпечатваните с неговото лого творби да бъдат разпространявани безвъзмездно сред незрящите в  mp3 формат.

Към днешна дата – 8 април 2016 г.  в нашия, наскоро създаден профил в Facebook сме  добавили над 2300 приятели на идеята.

Тези цифри не са самоцел за нас. Ние не се съревноваваме с конкуренция и не гоним рекорди и високи спортни постижения. Прилагайки ги тук се надяваме те да ви убедят, че това, което правим е полезно и смислено. Както и да Ви вдъхновят за реализацията на ваши собствени идеи. Убедени сме, че ако човек има желание да помага той може да намери достатъчно ресурси и съмишленици. И да постигне забележителни резултати.

Вашият коментар